Du er her

Vi søger freelance-telemarketingssælger!

Skrevet af Oldenburg Kategori

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret freelance-telemarketingssælger - Er det dig? Er du rutineret med telefonen, og fortrolig med konceptpræsentation både i telefonen, og hos kunden?  

Du vil bl.a. få ansvaret for at opsøge nye kunder via kold canvas. Du skal via din personlighed og gennemslagskraft være i stand til at afdække og forstå kundens behov og komme med løsninger til, hvordan vi kan få ”sparket døren ind” hos de potentielle emner, som vores kunde gerne vil i forbindelse med. Jeg forventer, at du, som freelance-telemarketingssælger er god til at skabe relationer via telefonen, som er dit primære kommunikationsmiddel. 
Vi stiller naturligvis krav til vores medarbejdere, men du får også en hverdag med indflydelse, hvor du har store muligheder for selvstændigt at planlægge og prioritere dine arbejdsopgaver. 

Dine jobfunktioner som freelance-telemarketingssælger 
•    Du vil have fokus på nysalg, og du vil blive støttet af gode kolleger som hjælper dig i hele processen.
•    Som freelance-telemarketingsælger, skal du primært booke møder og rådgive kundeemnerne, og sørge for at de på sigt bliver til kunder.  Afholde konceptpræsentationen, få ordren i hus og hjælpe til i det omfang, der er behov, med at få booket møderne ind hurtigst muligt.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du er selvstændig freelancer-telemarketingssælger, der arbejder struktureret, og som er rutineret ud i mødebookerbranchen. Du har sikkert allerede dine egne kunder, og vil gerne vokse mere. Du ved hvad der kræves for at få et møde hjem. Du er velformuleret (ingen speedsnakker), men en god lytter, med stort overblik, højt energiniveau samt en positiv og udadvendt personlighed. 
•    Du skal kommunikere ubesværet med alle typer mennesker på alle niveauer. Du forstår vigtigheden i at være opsøgende og sikre kundetilfredshed. Du forstår at sætte dig ind i kundens behov og fokusere på deres område. 
•    Du er målrettet og struktureret samt velformuleret såvel på skrift som i tale. 
•    Vi forventer, at du har erfaring med telesalg, og at du kan tåle modgang, og ikke lader dig slå ud af de mange afslag, som også er en del af hverdagen i denne branche. 

Vi tilbyder
En spændende stilling, som freelance-telemarketingssælger i et dynamisk firma, hvor du efter en kort indkøring vil få ansvar for at generere nye kunder til firmaet. Vi er alle freelancere med mange års erfaring fra forskellige dele af erhvervslivet, ikke mindst på lederniveau. Det giver os den pondus der skal til, for at virke seriøs og troværdig. Derfor vægter vi også ansøgere, som besidder denne erfaring. Vi er et mindre firma hvorfor jeg vil lægge vægt på at du også medbringer pionerånd, og det er jeg sikker på at du også forstår, og har med i rygsækken. Indtjening og afregning tager vi når vi mødes, den er som det nu er i branchen, og i realiteten uden loft, når bare vi kan nå at få ordrerne fra hånden til den rette tid. 

Vi holder til hos Kontorhotel 24-7, Kløverprisvej 10B, 2650 Hvidovre. Jeg kan nås på  tlf. +45-20629008 for yderligere information.
Vi behandler naturligvis din ansøgning med stor diskretion, samt at dine oplysninger ikke videregives til tredje part. 

Send en kort motiveret ansøgning samt CV til Jan Oldenburg på  info (a) oldenburgconsulting.dk 
Angiv venligst "Salgskonsulent" i emnefeltet. 
Vi glæder os til at høre fra dig.

F.A.Q

Vi sørger for at følge op på produktpræsentationer, messearrangementer og invitationer til seminarer. Læs mere her.
Skab interesse omkring dine produkter og ydelser igennem lead generering. Læs mere om lead generering her.
Kundedatabsen er et hvert firmas vigtigste værktøj. Vi sikre, at du får de bedste lister til dine telemarketings opgaver. Læs mere her.
Mødebooking er en af vores spidskompetencer. Vi booker møderne… Du lavet salget! Læs mere om mødebooking her.
Las os hjælpe dig med kontaktopkald, så du får frigivet tid til de væsentlige ting i salgsafdelingen. Læs mere her.
Lad os hjælpe dig med at vokse, spare penge og forbedre konkurrenceevne. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Oldenburg Consulting

Vi er specialister inden for telemarketing, heriblandt mødebooking og leadgenerering og har været på banen siden 2010.

 

Seneste nyheder

Det, der fascinerer mig mest ved mit arbejde er, når jeg hver dag kan

Leadgenerering kan afhjælpes frustrerende afbrydelser - Vi har alle prøvet det.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret freelance-telemarketingssælger - Er det dig? Er du rutineret med telefonen, og fortrolig med konceptpræs

Vil du blive bedre til at sælge over telefonen? Så skal du stoppe med at sælge og i stedet hjælpe dine kunder med at købe i stedet.

Har du samlet telemarketing in house? Har du overvejet, at outsource?

Vil du også gerne blive bedre til at sælge over telefonen?

Her gik du sikkert og troede, at mandag var den bedste salgsdag, men der har du taget fejl!