Du er her

Om os

Hvem er Oldenburg Consulting?

 • Hvad tilbyder vi?
   

  Oldenburg Consulting arbejder bl.a. med BTB mødebooking, leadgenerering, telesalg og undervisning i telemarketing/mødebooking. Som din eksterne samarbejdspartner sørger vi for, at jeres pipeline får tilført nye kundeemner, og at du får åbnet dørene ude i erhvervslivet.

  Derfor foregår alt arbejde hos Oldenburg Consulting med en foranalyse af idégrundlaget. Potentialet afdækkes og beslutningsgrundlaget for det videre samarbejde fastlægges. Branchekendskab, viden om forretningsgange, konkurrenceforhold, produktpositionering og målgruppevalg er blot nogle af de discipliner, vi afdækker inden starten. Efter fastlæggelse af opgavefordelingen udarbejder vi et konkret tilbud, der passer til jeres situation og opgavens størrelse. Uanset opgavens art kræver det konstante målinger og sans for detaljen for at opnå succes.

  Når opgaven kører, vil der løbende afgives resultatrapporter. Det giver både dig og os mulighed for hurtige korrektioner. Når opgaven er udført, vil du modtage en afslutning og en anbefaling for det videre forløb. Der vil være en oversigt over de behandlede emner samt et skema, der viser de eksakte tal for behandlingen af hvor mange opkald der er afgivet, og hvorledes de er fordelt statistisk.

  Oldenburg Consulting giver råd og vejledninger til dine salgskonsulenter hele vejen. Det betyder at dine konsulenter får frigjort kostbar tid, nemlig tid, til et motiveret salg.
   

 • Hvilken type kunder henvender vi os til?
   

  Oldenburg Consulting henvender sig til et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, hvor vi hjælper både danske og udenlandske virksomheder til succes. Vores opgave er at forbinde brands, forretning og mennesker gennem mobilisering af kundeoplevelser og kampagner.

  Vi hjælper alle, som har et behov og vi går ind der, hvor mødebooking kan skabe værdi for det pågældende firma. Ikke alle brancher egner sig til mødebooking, men vi kommer med forslag og råd til alternative tiltag inden for salg og marketing i de rette medier.

   

 

 • Hvordan differentierer vi os fra andre virksomheder i samme branche?
   

  Oldenburg Consulting består af et team af modne mennesker med lang erhvervsfaring, også på ledelsesplan. Vi tror ikke på halvhjertede løsninger uanset opgavens omfang. Vi engagerer os helhjertet, og det giver os glade og tilfredse kunder på den lange bane.

  Vores tilgang er uhøjtidelig, men med fokus på de konkrete opgaver. Oldenburg Consulting ved, hvad der kræves og kan omsætte tekniske egenskaber til konkrete budskaber, der giver værdi for et potentielt kundeemne og dermed vækst på det ønskede marked.

  Kort sagt: Vi hjælper med at højne kundetilfredsheden og får sat fokus på de vigtigste kerneaktiviteter i din virksomhed samtidig med, at vi får strømlinet jeres arbejdsprocesser og øget produktiviteten. Det er den mest sikre vej til større indtjening. 

 

Book et møde - Vi kan, når du kan!

 

Vi indbyder dig til et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen får talt om mulighederne for at generere nye kunder, bedre tal på bundlinien og større kundetilfredshed. 

 

 

Book et møde

Hvorfor vælge os?

Vores mange års erfaring på lederplan inden for telemarketingsbranchen hjælper os med, at levere den bedste service til vores kunder.
Oldenburg Consulting har en uhøjtidelig tilgang til sine kunder og sætter fokus på de konkrete opgaver, så vi kan levere de bedste løsninger, så hurtigt som det er muligt.
Vi arbejder på, at hjælpe ambitiøse danske og udenlandske virksomheder med at opnå succes.
Vi hjælper med at højne kundetilfredsheden, sætter fokus på de vigtigste kerneaktiviteter, samtidig med at vi strømliner arbejdsprocesser.
Oldenburg Consulting giver råd og vejledninger til dine salgskonsulenter hele vejen. Vi er der fra start til slut!

Oldenburg Consulting

Vi er specialister inden for telemarketing, heriblandt mødebooking og leadgenerering og har været på banen siden 2010.

 

Seneste nyheder

Det, der fascinerer mig mest ved mit arbejde er, når jeg hver dag kan

Leadgenerering kan afhjælpes frustrerende afbrydelser - Vi har alle prøvet det.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret freelance-telemarketingssælger - Er det dig? Er du rutineret med telefonen, og fortrolig med konceptpræs

Vil du blive bedre til at sælge over telefonen? Så skal du stoppe med at sælge og i stedet hjælpe dine kunder med at købe i stedet.

Har du samlet telemarketing in house? Har du overvejet, at outsource?

Vil du også gerne blive bedre til at sælge over telefonen?

Her gik du sikkert og troede, at mandag var den bedste salgsdag, men der har du taget fejl!