Du er her

Teamet

Vores team

Jan Oscar Oldenburg

CEO
Jan har en baggrund inden for hotelbranchen, hvor han har haft lederstillinger i hhv. Østrig, Tyskland, Spanien og Danmark. Herudover har han en videreuddannelse inden for salg og marketing samt akademiøkonom i International Marketing.

Lene Abild

Key Account Manager
Lene har arbejdet inden for IT branchen i over 30 år. Hun har haft vægt på salg/marketing, projektledelse, rådgivning, administration samt undervisning. Lene arbejder dynamisk og resultatorienteret. Hun har derudover stor erfaring med telemarketingsbranchen.

God kontakt er en forudsætning for en givtig kommunikationsproces. Oldenburg Consulting er et team af professionelle personer med hver deres speciale. Vi arbejder ud fra devisen, "Keep it simple" og det gør, at det er nemt at arbejde med os. Det giver os glade og tilfredse kunder på såvel den korte, som den lange bane.

 

Oldenburg Consulting

Vi er specialister inden for telemarketing, heriblandt mødebooking og leadgenerering og har været på banen siden 2010.

 

Seneste nyheder

Det, der fascinerer mig mest ved mit arbejde er, når jeg hver dag kan

Leadgenerering kan afhjælpes frustrerende afbrydelser - Vi har alle prøvet det.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret freelance-telemarketingssælger - Er det dig? Er du rutineret med telefonen, og fortrolig med konceptpræs

Vil du blive bedre til at sælge over telefonen? Så skal du stoppe med at sælge og i stedet hjælpe dine kunder med at købe i stedet.

Har du samlet telemarketing in house? Har du overvejet, at outsource?

Vil du også gerne blive bedre til at sælge over telefonen?

Her gik du sikkert og troede, at mandag var den bedste salgsdag, men der har du taget fejl!