Det siger vores kunder

Det siger vores kunder

Apide

CEO Martin Stolpe-Thomsen
www.apide.com

”For at kunne yde en optimal service, og få skabt de rette personlige kunderelationer, blev det i forsommeren 2014 besluttet, at kontakte Oldenburg Consulting i forbindelse med lanceringen af et elektronisk kø administrationsprogram til hospitaler og privatklinikker på Sjælland. Vi iværksatte med kort varsel en intensiv opgave, hvor Oldenburg Consulting inden for få dage fik skabt kontakt til 5 Sjællandske Sygehuse, og efterfølgende 10 møder i forskellige afdelinger. Der blev udvist stor indlevelse, og effektivitet fra Oldenburgs side, så opgaven blev gennemført med en usædvanlig høj lukkeprocent og vi fik kvalitative møder i kalenderen. Vi kan derfor kun give Oldenburg Consulting vores varmeste anbefalinger”.

Ecofleet

Robert Holm - VP Sales og partner
www.ecofleet.dk

"Ligesom alle andre virksomheder har også Ecofleet behov for at vores kundeportefølje løbende tilføres nye kunder til at opfylde vores vækststrategier, og for at tilsikre nøjagtig fordeling mellem KAM og new bizz aktiviteter. I november 2011 besluttede vi at benytte Oldenburg Consulting til mødebooking, og har igennem flere år nydt godt af den professionelle tilgang som vi har mødt hos Jan Oldenburg. Vi oplevede at potentielle kunder blev klædt godt på til de afholdte møder, og at disse blev gennemført med en høj lukkeprocent. Jeg skal derfor medgive Oldenburg Consulting vore bedste anbefalinger”.

DKSU Dansk System Udvikling

CEO Thomas Leiholt Johansen
www.dksu.dk

"En vedvarende vækst kræver, at vi kan stole på, at nye potentielle kunder ønsker at mødes os. Det blev vi overbevist om, efter at vi overdrog mødebookningen til Oldenburg Consulting i 2011. Kvaliteten af møderne var høj, og vi var i stand til at opnå en højere salgsvolumen og dermed en bedre og mere langsigtet planlægning af vores salgsforløb. Vi fik samtidig en erfaren og professionel partner, som udviste stor ansvarsfølelse og ejerskab til projektet. Resultatet af opgaven oversteg vores forventninger, og vi kunne konstaterer, at der blev arbejdet med stor grundighed og professionalisme igennem hele projektet. Kvaliteten af møderne var i top, og der blev gennemført salg på størstedelen. 'Jeg kan varmt anbefale Oldenburg Consulting'”.


Oldenburg Consulting

Vi er specialister inden for telemarketing, heriblandt mødebooking og leadgenerering og har været på banen siden 2010.

 

Seneste nyheder

Det, der fascinerer mig mest ved mit arbejde er, når jeg hver dag kan

Leadgenerering kan afhjælpes frustrerende afbrydelser - Vi har alle prøvet det.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret freelance-telemarketingssælger - Er det dig? Er du rutineret med telefonen, og fortrolig med konceptpræs

Vil du blive bedre til at sælge over telefonen? Så skal du stoppe med at sælge og i stedet hjælpe dine kunder med at købe i stedet.

Har du samlet telemarketing in house? Har du overvejet, at outsource?

Vil du også gerne blive bedre til at sælge over telefonen?

Her gik du sikkert og troede, at mandag var den bedste salgsdag, men der har du taget fejl!