Du er her

Vi tilbyder

1. Mødebooking

Oldenburg Consulting arbejder som din eksterne samarbejdspartner, når det drejer sig om salg, telemarketing, mødebooking, telesalg, og markedsundersøgelser.

Lad os bare slå fast at de fleste sælgere rynker på næsen, når det er mødebookerdag. Hos Oldenburg Consulting er mødebooking en af vores spidskompetencer.

Dine salgsaktiviteter understøttes af møder på direktionsplan hos de rigtige beslutningstagere, således at du og dine sælgere får frigjort kostbar tid til det I er gode til, nemlig et motiveret salg.

2. Databaseoptimering

Et hvert firmas vigtigste værktøj, er deres kundedatabase. Et værktøj fyldt med vigtige informationer om dine kunder og kontakter som du kan omsætte til værdifuld viden?

Det er imidlertid kun de færreste virksomheder, der giver kundedatabasen det fokus, som den kræver, hvis virksomheden skal få fuldt udbytte af den.

Hos Oldenburg Consulting arbejder vi med markedets bedste databaseleverandører, som sikrer at du får de bedste lister til dine videre telemarketingsopgaver.

3. Leadgenerering

Leadgenerering er en metode til at skabe interesse om en virksomheds produkter og ydelser. Altså at skaffe nye kunder, eller til at bygge en database op med.

En liste med leads kan være alfa og omega for din virksomhed. Hvor mange kundeemner har du haft kontakt med, men hvor du ikke nåede at få deres kontaktinformationer.

Oldenburg Consulting sikrer dig, at du løbende får tilført emner, der er nøje tilpasset dine produkter og ydelser.

4. Serviceopkald

Har I en større eksisterende kundekreds, kan vi også hjælpe jer med kontaktopkald.

Vi ved jo alle, at det altid er nemmere at sælge til eksisterende kunder fremfor til helt nye.

Derfor: Plej de "gamle" kunder og lad os give dem et kald, så I får frigivet tid til de væsentlige ting i salgsafdelingen.

5. Kampagneopfølgning

Oldenburg Consulting sørger for at følge op på invitationer til seminarer, produktpræsentationer og messearrangementer med mere.

Udsendelse af invitationer, hvad enten det er pr. mail eller post, kan være effektive, men at sikre et stort fremmøde, gøres kun ved en tæt opfølgning på det udsendte materiale. 

Denne metier mestrer vi til fulde.

Oldenburg Consulting

Vi er specialister inden for telemarketing, heriblandt mødebooking og leadgenerering og har været på banen siden 2010.

 

Seneste nyheder

Det, der fascinerer mig mest ved mit arbejde er, når jeg hver dag kan

Leadgenerering kan afhjælpes frustrerende afbrydelser - Vi har alle prøvet det.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret freelance-telemarketingssælger - Er det dig? Er du rutineret med telefonen, og fortrolig med konceptpræs

Vil du blive bedre til at sælge over telefonen? Så skal du stoppe med at sælge og i stedet hjælpe dine kunder med at købe i stedet.

Har du samlet telemarketing in house? Har du overvejet, at outsource?

Vil du også gerne blive bedre til at sælge over telefonen?

Her gik du sikkert og troede, at mandag var den bedste salgsdag, men der har du taget fejl!